Informatiu cap de Setmana 28-03-2020

Aquest dissabte 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF). Enguany l’objectiu del DMAF és fer arribar a la població el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant”.És per això, que el CAP de Falset s’ha volgut sumar, un any més, a aquesta iniciativa i ha organitzat una caminada pel circuit saludable de Falset. La sortida està prevista per aquest divendres a les 8h.

Els circuits o rutes saludables són recorreguts que poden ser urbans, periurbans i naturals. De nivell fàcil o moderat i que estan a l’abast de tothom. Tots tenen algun valor afegit quant a interès històric i patrimonial, indrets especialment interessants o de medi natural; antigues vies de ferrocarril, canals, camins públics, camins de ronda, senders, tot cercant els passos més adients i segurs. També són transitables en bicicleta.

Al Priorat, l’únic poble que, de moment, disposa de circuit saludable és Falset tot i que se n’estan impulsant a d’altres municipis.

*En el mapa es mostren els circuits saludables de Falset.

mapafalset

Publicitat