Butlletí informatiu 04-12-2019

La 37a trobada de bandes de de Catalunya va omplir de música els carrers de la capital del Priorat el passat dissabte. Fins a 26 bandes vingudes des de diversos punts del país i aproximadament 1.100 músics van participar en aquest esdeveniment que busca apropar la música de banda a la població. El director de la Federació catalana de societats musicals, Josep Parés, es mostrava molt satisfet de l’èxit d’aquesta 37a edició. “Ha anat super bé” afirmava Parés, que destacava que el format de la jornada, amb un concert al matí i la cercavila a la tarda, havia funcionat molt bé “perquè així et permet, també, apropar peces simfòniques a la gent”.

En el mateix sentit es manifestava el president de l’Associació Musical Vila de Falset, Josep Àngel Mestre, que estava molt content amb com havia anat tot plegat. “Era un repte, i malgrat algun que altre incident, ha anat tot molt sincronitzat, i, de fet, hem rebut la felicitació per part de l’organització”.

Tan Mestre com Parés van agrair la tasca dels més de cent voluntaris que van permetre que la Trobada de Bandes fos tot un èxit. De fet, el president de la Federació de Societats Musicals es mostrava “al·lucinat” per tota l’organització.

Els actes de la 37a Trobada de Bandes van començar al matí amb el concert de la Banda de la Universitat Rovira i Virgili i la Banda de música Vila de Falset al Teatre l’Artesana. Així mateix, el vestíbul del teatre acull fins al dia 14 una exposició que recórrer els més de 40 anys d'història de la banda de l'Associació Musical Vila de Falset i que posa en context històric la banda. A la tarda va ser el torn de la desfilada de totes les bandes de música participants a la cita.

L’edició de l’any vinent de la Trobada de Bandes se celebrarà a Terrassa. Josep Parés explicava que des de la Federació intenten intercalar ciutats grans amb localitats més petites “per tal de sentir-nos a prop de la gent”.

trobadadebandes

Publicitat